Vil du tage aktiv del i at skabe den grønne omstilling i Danmark og internationalt? Har du interesse for udvikling af fremtidens samfundsøkonomiske metoder? Har du 5-10 års erfaring med klima, energi eller miljø fra en rådgivningsvirksomhed eller offentlig myndighed? – så læs med her…  Vi søger en dygtig økonom, cand.scient.oecon., cand.polit. eller lignende til at udvikle og formidle analyser og meget andet fra vores kontor i København.

Jobbet

Vi arbejder for offentlige myndigheder, private virksomheder og internationale organisationer. Vi skaber datadrevne analyser som baggrund for politikker og investeringsbeslutninger, der understøtter grøn omstilling og FNs bæredygtighedsmål. Vi integrerer samfundsøkonomiske metoder med vores indsigt i teknologi, politik og kommunikation.

Arbejdsopgaverne vil omfatte:

  • samfundsøkonomiske og finansielle analyser af projekter og politikker
  • formidling af analyseresultater til beslutningstagere på både teknisk og politisk niveau 
  • reguleringsmæssige rammebetingelser for grøn omstilling
  • gradvist voksende ansvar for kunderelationer og projektledelse.

Hvem er du?

Du har stærke sociale kompetencer og kunne tænke dig at arbejde i teams med folk med en anden faglig baggrund end din egen. 

Du er struktureret, selvstændig og initiativrig.

Du nyder faglige udfordringer og dialog med brugerne af dine analyser. 

Du er interesseret i kortere rejser i Danmark og udlandet. Derfor er du også meget dygtig til både dansk og engelsk i skrift og tale. Du taler muligvis også andre sprog.

Vi er ca. 50 konsulenter og arbejder fra kontorer i København og Århus. Stillingen er som udgangspunkt placeret i København. 

Din ansøgning

Har du spørgsmål til stillingerne, eller om os, så tag fat i Carsten Glenting, chef for Strategi, Samfundsøkonomi og Finansiering, tlf. 21 64 34 89

Din ansøgning og CV inkl. evt. bilag skal vi have 

seneste 28. april til info@viegandmaagoe.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler. 

Vi glæder os til at høre fra dig!