Bestyrelsen

En idérig og erfaren bestyrelse giver os sparring

Vi dannede midt i 2013 en bestyrelse med 3 eksterne medlemmer, efter Viegand Maagøe blev omdannet til aktieselskab. De har mange års erfaring inden for energi, kommunikation, digitale løsninger, bæredygtighed og virksomhedsledelse og kan derfor give os god sparring til vores strategi og udvikling.

Bestyrelsen for Viegand Maagøe

Flemming Funch (nr. 1 fra højre), formand for bestyrelsen, er Vice President hos Novozymes, Environment & Safety. Flemming har stor international erfaring med CSR-området, bæredygtighed, ledelse og organisation.

Ulla Röttger (midten), er direktør i ARC (Amager Ressourcecenter). Ulla har et stort netværk i energisektoren og har meget erfaring i fonds- og bestyrelsesarbejde og i ledelse.

Jørgen Juul (nr. 1 fra venstre), partner og Cloud Commander, CPH Cloud Company. Jørgen har stor erfaring med kommunikation, e-commerce og digitale løsninger inden for energi og andre sektorer. Han har desuden meget ledelseserfaring fra bureau- og konsulentbranchen.

Peter Maagøe (nr. 2 fra venstre), direktør og partner, og Jan Viegand (nr. 2 fra højre), direktør og partner er også medlemmer af bestyrelsen.