Hverdag

Hos Viegand Maagøe brænder vi for sagen, og energibesparelser og klimaforbedringer er ikke kun noget, vi taler om. Det er noget, vi gør i dagligdagen. Og så bærer vores hverdag præg af høj faglighed, ansvar, tæt samarbejde med kunderne og motivation krydret med fleksibilitet og et familiært miljø fyldt med humor og selvironi.

Hvad er det særlige ved Viegand Maagøe?

Viegand Maagøe er et ungt firma med en flad organisation. Det giver god mulighed for at tage et stort ansvar i de daglige opgaver og for at vise, hvad man kan. Vi har stor gensidig fleksibilitet – så man kan give den en skalle i én periode og skrue lidt ned i en anden, som det passer bedst med arbejdsopgaver og familieliv. Vi har gode muligheder for at arbejde hjemmefra og lægge arbejdsdagen, så hverdagen hænger sammen.

Fagligheden er både bred og høj. Bred, fordi vi har ekspertise i både kommunikation, energi og klima, og derfor kan tilbyde hele paletten. Høj, fordi vi mener, at høj individuel faglighed er hele grundlaget for vores succes. Firmaet lægger vægt på, at vi alle udvikler os fagligt gennem arbejdet og videreuddannelse.

Vi er ambitiøse – men ikke på bekostning af kollegaerne. Det er også med til at skabe det gode arbejdsmiljø. Viegand Maagøe har en hyggelig og familiær atmosfære med en stor portion humor og selvironi. Vi kender hinanden godt, og det sociale samvær bliver vægtet højt – også af cheferne. Vi behandler hinanden ordentligt og drager omsorg for hinanden i hverdagen.

Klima og energi er det, der motiverer os. Det er vigtige emner, og det giver stor mening for os.

En energieffektiv og klimavenlig arbejdsplads

Hos Viegand Maagøe nøjes vi ikke med at arbejde med effektiv energi og klimabesparelser. Vi efterlever det også i vores dagligdag. Det gør vi, fordi vi tror på, at det vi arbejder for, gør en forskel.

CO2-kortlægning

Vi har i 2013 kortlagt CO2-udledningen fra vores el- og varmeforbrug. Den er 0,47 ton pr. medarbejder og dermed 0,4 ton lavere end i tilsvarende virksomheder i Danmark. Vores forbrug af papir er mindre end 1/3 af, hvad tilsvarende virksomheders bruger.Vi arbejder hele tiden på at gøre vores CO2-udledning endnu lavere og er i øjeblikket i gang med at optimere vores energivaner og konkurrere med hinanden om at opnå det laveste forbrug.

Grøn strøm

Vi får kun CO2-neutral strøm. Den udledning, der sker fra vores elforbrug, bliver kompenseret af et CO2-reducerende projekt i et udviklingsland. Projektet bliver gennemført, uanset hvad der sker i de internationale klimaforhandlinger. Vi sparer naturligvis stadig på strømmen – i Viegand Maagøe lærer man f.eks. hurtigt at slukke efter sig på toilettet.

Økologi og svanemærkning

Vi køber økologisk, når det er muligt – f.eks. mælk til kaffen, fredagsmorgenmad, kaffe og frugt. Desuden vælger vi Svanemærkede produkter, når vi køber sæbe, wc-papir, opvaskemiddel, rengøringsmidler og diverse kontorartikler. Vi køber aldrig flaskevand, men serverer kun postevand.

Forbrug fra apparater

Vi har indstillet alle vores printere til altid at skrive ud på begge sider på genbrugspapir. Desuden er energiforbruget altid i fokus, når vi køber nye computere, printere og hårde hvidevarer.

Indretning

Alle kontorpladser er indrettet med elspareskinner, så al ekstraudstyr slukker, når vi lukker vores computere ned. Og så har vi naturligvis A-pærer i alle lamper.

+

Transport

Vi opfordrer hinanden til at tage en af vores 2 firmacykler til møder i byen og foretrækker enten tog eller cykel til og fra arbejde.

Genbrug

Vi sorterer vores papir fra og afleverer det til genbrug.

CO2-neutralt website

Internet og computere bruger store mængder strøm. Derfor har vi valgt at gøre viegandmaagoe.dk til et CO2-neutralt website. Se vores certifikat