Medarbejdere

I Viegand Maagøe er vi en række energiingeniører, kommunikationsfolk og bæredygtighedsentusiaster samlet under samme tag. Vi brænder alle for at skabe energibesparelser og klimarigtige løsninger.
Søren Eriksen
Partner, administrerende direktør, cand. oecon.

Tlf. +45 20 20 24 54

Søren er vores administrerende direktør og varetager den daglige ledelse af firmaet. Søren har en stærk baggrund inden for økonomi, finansiering og investering, og han har indgående kendskab til energisektoren. Han bidrager bl.a. med sin viden om investeringer i energieffektivisering og vedvarende energiproduktion og rådgiver om investeringer i cleantech.
Søren bruger sin fritid med familien. Om sommeren stikker familien til søs i deres sejlbåd, hvor de sejler i både danske, svenske og tyske farvande. Søren ynder også at spille tennis og træne i fitnesscenteret, når han trænger til at røre sig – og når der er tid.
Om Søren

Industri

Fridolin Müller Holm
Partner, chef for industri, civilingeniør (industri)

Tlf. +45 31 75 17 14

Fridolin arbejder med energirådgivning til industrivirksomheder. Han har erfaring med alt fra proces til forsyningsanlæg, fra energiscreening og cost-benefit-analyser til vand- og energioptimering. Fridolin deltager i flere internationale opgaver.
Fridolin bruger stort set hele sin fritid på at drive storfamilie; han har 4 børn. Men der bliver også tid til at være frivillig for Ingeniører Uden Grænser og til løbe- og taekwondotræning.
Om Fridolin
Andreas Riis Christiansen
Projektleder, civilingeniør

Tlf. +45 31 75 17 44

Andreas arbejder primært med kortlægning, måling, databehandling og optimering af energistrømme. Han har en analytisk stærk tilgang til store mængder af information, som er nødvendig, når han eksempelvis er involveret i feasibility studier af store varmepumper med henblik på at producere fjernvarme.
I sin fritid er Andreas glad for naturen og går ofte på jagt eller tager på fisketure. Derudover kan han lide at brygge øl, omend pladsen til det er træng, når man bor på 5. sal.
Om Andreas
Bjarne Bach
Afdelingsleder, Seniorprojektleder, Civilingeniør, MBA

Tlf. +45 51 89 28 07

Bjarne arbejder med bæredygtig og rentabel grøn omstilling af energisektoren – både nationalt og internationalt. Han har specialiseret sig i strategiudarbejdelse, cost-benefit analyser, business case beregninger og modellering af energisystemer.
Bjarne bruger sin fritid i Ballerup, hvor han bor med sin kone og datter. Weekenderne bliver brugt i hyggeligt selskab med familie og venner. Og i ny og næ er der også tid til en tur på jagt.
Om Bjarne
Bjørn Skjødt Sørensen
Projektleder, ingeniør

Tlf. +45 31 75 17 19

Bjørn tilhører Viegand Maagøes industriteam i Hinnerup. Her hjælper han vores kunder med energikortlægning, overskudsvarme og ledelsessystemer. På baggrund af Bjørns uddannelse i Global Business Engineering er han også en dygtig international rådgiver.
Bjørn er i sandhed en aktiv person. Når han ikke er på kontoret, kan du finde ham kitesurfe ude på vandet, på jagt i skoven eller på en af Aarhus’ mange stier hvor han enten cykler eller løber. Bjørn holder også meget af at rejse og har tidligere boet i både Canada og Sydafrika.
Om Bjørn
Christian Jensen
Afdelingsleder, Seniorprojektleder, civilingeniør

Tlf. +45 31 75 17 20

Christian omlægger industrivirksomheders energiforbrug til mere miljøvenlige og vedvarende energikilder og rådgiver om energioptimeringer i erhvervslivet. Han har erfaring fra industrien og er særligt god til køleanlæg og varmepumper.
Christian er spejderdreng og deler energien mellem aktiviteter for børn, kursusvirksomhed og korpsets strategi. Resten af tiden hænger han på væggen – som klatreinstruktør.
Om Christian
Christian Nørr Jacobsen
Projektleder, Civilingeniør i bæredygtig energi

Tlf. +45 31 75 17 21

Christian arbejder primært med energiplanlægning for kommuner og forsyninger, samt udviklings- og demonstrationsprojekter inden for varmeforsyning og energibesparelser. Særligt har Christian stor erfaring inden for ultra-lavtemperaturfjernvarme og rammevilkårene i relation til denne type forsyning. Fritiden bruger Christian primært på at ordne hus og hygge sig med sin kæreste og lille datter. Skulle der blive tid, holder Christian meget af at fotografere arkitektur og landskaber.
Om Christian
Daniel Mach
Rådgiver, civilingeniør
Når Daniel er på kontoret, kan du finde ham i vores industriteam. Daniel har en bred erfaring med forsyningsanlæg og især med køle- og varmeanlæg. Hans arbejdsområde i Viegand Maagøe er derfor implementering af energioptimeringsprojekter i industrivirksomheder.
Når Daniel holder fri, bruger han sin tid derhjemme, hvor han holder hus, have og hund. Skal Daniel slappe rigtigt af, nyder han at læse en bog. Daniel bærer desuden rundt på en længere liste af sprogkundskaber såsom dansk, engelsk, tysk, russisk, tjekkisk og polsk.
Om Daniel
Emil Albæk Kristiansen
Juniorrådgiver, civilingeniør

Tlf. +45 31 75 17 10

Emil er tilknyttet industriteamet i Hinnerup. Han bruger sin uddannelse som civilingeniør i mekanik til energikortlægninger og energispareprojekter for små og store virksomheder. Han laver også feasibility studier på projekter for industrivirksomheder.
I sin fritid er Emil musiker og spiller både klaver, harmonika og synger. Han har i mange år været aktivt medlem af Ingeniørrevyen i Århus som kapelmester og tekstforfatter.
Om Emil
Fabian Bühler
Rådgiver, civilingeniør
Fabian arbejder med dokumentation af energibesparelser. Han udfører analyse- og kortlægningsopgaver og leverer tekniske løsninger på varmepumpeområdet. Desuden arbejder Fabian med symbioseprojekter og generel energianalyse. Og så har han stor viden om bæredygtig energi og energisystemer.
Fritiden bruger Fabian på at rejse og at lære sprog – lige nu gælder det dansk. Når Fabian ikke er ude for at opleve verden eller træne grammatik, dyrker han fitness og spiller bordtennis.
Om Fabian
Morten Sandstrøm Petersen
Juniorprojektleder, civilingeniør

Tlf. +45 60 29 78 03

Morten arbejder med databehandling, optimering af energiprocesser og feasibility heraf. Han er særligt god til at identificere potentielle områder for energioptimering.
I fritiden spiller Morten fodbold, jager og fisker. Han har også det store kørekort i madlavning.
Om Morten
Niklas Bagge Mogensen
Juniorprojektleder, civilingeniør

Tlf. +45 60 29 78 06

Niklas arbejder med databehandling, termodynamik og varmepumper. Han er desuden ferm til at se helheden i store energisystemer.
I fritiden nyder Niklas en gåtur med sin hund i Vanløse, hvor han bor med sin kæreste.
Om Niklas
Peter Kristensen
Chefrådgiver, civilingeniør

Tlf. +45 31 75 17 23

Peter udnytter sin mangeårige erfaring fra industrien, når han rådgiver virksomheder om energiforbrug, forsyningsanlæg og vedvarende energi. Som bygherrerådgiver og projektleder har Peter gennemført mange store og komplekse anlægsinvesteringer.
Peter nyder familielivet både hjemme og på opdagelse i de latinske lande. Men man kan også møde ham på cyklen eller i løb i naturen.
Om Peter
Peter Maagøe Petersen
Partner, civilingeniør, ph.d.

Tlf. +45 21 70 03 08

Peter rådgiver om energibesparelser, klimaspørgsmål og energiforsyning og hjælper f.eks. virksomheder med handlingsplaner, energiledelse og energisyn. Han har omfattende erfaringer med industrielle processer og har gennem mange år deltaget i internationale aktiviteter. Peter er også partner i Viegand Maagøe.
Peter har de sidste mange år koncentreret fritidsinteresserne om familien og den løbende istandsættelse af huset i Birkerød – dog med afstikkere til badmintonhallen og løberuten i Bistrup Hegn.
Om Peter
Peter Taarnhøj Petersen
Chefrådgiver, diplomingeniør

Tlf. +45 31 75 17 05

Peter har mere end 25 års erfaring i at rådgive fjernvarmeselskaber. Han hjælper både små og store fjernvarmeselskaber med alt fra energiplanlægning, beslutningsgrundlag og udbud til økonomisk og teknisk rådgivning. Peter arbejder også med dataanalyser.
I både sne eller sol hopper Peter i løbeskoene og løber en tur i skoven eller rundt om en af de smukke søer nær hjemmet i Viborg. Når tiden og sæsonen tillader det, kan du også finde Peter på golfbanen sammen med venner.
Om Peter

Bæredygtighed

Annette Gydesen
Partner, chef for bæredygtighed, civilingeniør (energi)

Tlf. +45 31 75 17 06

Annette ved alt om energieffektive produkter. Hun har stor erfaring med ecodesign og energimærkning og yder ekspertbistand til energimyndighederne i både Danmark og Norge. Annette er også specialist i frivillige aftaler om at fremme af energieffektive produkter og i indkøbskrav til produkter.
Annette lader op med havearbejde og lægger stor vægt på naturoplevelser, lange gåture og gode bøger.
Om Annette
Andreas Schjørring Jørgensen
Projektleder, civilingeniør,

Tlf. +45 31 75 17 43

Andreas sidder primært på kontoret i Hinnerup. Her udarbejder han strategier inden for energi- og bæredygtighed. Andreas arbejder også med energibesparelser i byggeri – både i det offentlige og private. Han har desuden flere års erfaring med energi- og grønne regnskaber samt projektledelse. Andreas har bosat sig i Aarhus, hvor han gerne løber en tur eller træder i cykelpedalerne, når han har fri. Du kan også være heldig at finde Andreas på Amager Bakke, da han har stor passion for skiløb.
Om Andreas
Christian Aage Lundsgaard
Projektleder, Ingeniør, MA i Sustainable Design

Tlf. +45 31 75 17 07

Christians primære arbejdsområder er cirkulær økonomi, bæredygtighed samt produkt- og forretningsudvikling. Han har tidligere arbejdet med produktudvikling hos virksomhederne VELUX, Vestas og Pressalit og været projektleder for Rethink Business i Region Midtjylland. Fritiden tilbringer Christian sammen med sin kone og deres to drenge på 14 og 15 år. Sammen tager de på vandre-og løbeture i skovene omkring Ry, og når tiden tillader det, tager de på naturrejser til fx Norge, Spanien eller USA. Christian har desuden udgivet børneromanen ”Når jaguaren brøler” i 2014.
Om Christian
Jan Viegand
Partner, civilingeniør, journalist

Tlf. +45 20 85 80 94

Jan arbejder både med energifaglige opgaver og kommunikation. Han rådgiver om energieffektivitet af produkter med særlig fokus på it og elektronik. På kommunikationssiden arbejder Jan bredt med formidling af energifaglige emner og produktion af it-værktøjer. Og så er han partner i Viegand Maagøe.
Jan har Spanien som andet fædreland. I Danmark er han med i skole- og ejerforeningsbestyrelserne, han nyder madlavning og finder en gang imellem tid til at løbe og læse en bog på sin elskede Kindle.
Om Jan
Kristian Madsen
Projektleder, Cand.scient i Klimaforandringer

Tlf. +45 31 75 17 36

Kristian er en af vores bæredygtighedsspecialister og er uddannet cand.scient i klimaforandringer med speciale i bioenergi og livscyklusanalyser. I Viegand Maagøe arbejder Kristian med klimaregnskaber og reduktionspotentialer, samt udvikling af beregningsværktøjer og datahåndtering. Kristian har base på Amager i København, hvor han bor med sin kæreste. Når han ikke er på arbejde, nyder Kristian at klatre, dyrke fitness og mest af alt at løbe lange ture i kuperet terræn. Kristians foretrukne ferie er derfor også en kombination af løb, klatring og gode naturoplevelser.
Om Kristian
Larisa Maya-Drysdale (BARSEL)
Seniorprojektleder, civilingeniør, ph.d.

Tlf. +45 31 75 17 35

Larisa arbejder med bæredygtighed for produkter og bygninger. Hun leverer ekspertbistand i Danmark og i udlandet via sin erfaring med at rådgive om bæredygtige løsninger. Desuden har Larisa stor erfaring med livscyklusvurdering (LCA), Cradle to Cradle og klimarapportering.
Larisa tilbringer meget tid i naturen, bl.a. ved at campere, dykke og ro i kajak. Hun elsker musik og arthouse-film og dyrker yoga og meditation.  Endelig er hun medleder af en menneskerettighedsorganisation på græsrodsniveau og underviser i livscyklusvurdering i Island, når der er tid til det.
Om Larisa
Louise Hedelund Sørensen
Seniorspecialist, civilingeniør

Tlf. +45 31 75 17 22

Louise har speciale i energiforhold i bygninger og arbejder med beregninger og analyser på dette område. Hun er desuden involveret i udrednings- og udviklingsprojekter – bl.a. beregningsværktøjer – på bygningsområdet og er fast ankerkvinde i flere større kortlægningsopgaver om slutforbrug af energi i Danmark.
Naturen kalder, når Louise har fri. Hun svarer ved at kaste sig ud i spejderture, vandreture og skoverobring på mountainbike.
Om Louise
Mette Rames
Projektleder, civilingeniør

Tlf. +45 31 75 17 13

Mette er uddannet civilingeniør i miljøteknologi fra DTU med speciale i livscyklusanalyse (LCA). Hun er ansat i bæredygtighedsteamet, hvor hun arbejder med ecodesign og energimærkning på vores opgaver i EU-regi. Herudover hjælper Mette med energioptimerings- og analysearbejde for vores industrikunder.
Mette bor på Vesterbro sammen med sin kæreste. Hun holder meget af at være fysisk aktiv, hvorfor hun næsten dagligt træner crossfit. Herudover er Mette sportsdykker, hvilket hun både udøver i Danmark og i udlandet, når hun er på ferie med sin kæreste.
Om Mette
Michelle Peled
Projektleder, civilingeniør

Tlf. +45 31 75 17 26

Michelle arbejder i vores bæredygtighedsteam med ecodesign og energimærkning af produkter i EU-regi. Hun beskæftiger sig også med grønne indkøb, effektvurderinger, dataanalyser og udvikling af beregningsværktøjer.
Michelle elsker at svømme og gør det så meget, hun kan. I sensommeren kan du altid finde Michelle i vandet til Christiansborg Rundt. Michelle elsker også at se film, og det skal helst foregå i biografen. Herudover har Michelle grebet et par strikkepinde og er i gang med at lære at strikke.
Om Michelle
Nicklas Høgh Iversen
Juniorprojektleder, Civilingeniør (applied mechanics)

Tlf. +45 31 75 17 32

Nicklas arbejder med energioptimeringer for industrielle virksomheder og forskellige projekter for EU og Energistyrelsen. Med sine særlige kompetencer inden for numeriske modeller, termodynamik og energioptimering, har Nicklas blandt andet konkret erfaring med varmepumpeintegration i industrielle virksomheder og udarbejdelse af en numerisk model, der automatisk kan analysere elforbruget i små og mellemstore virksomheder. I sin fritid er Nicklas sammen med sin kæreste og barn på 1½ år. Derudover underviser han i karate og passer huset i Roskilde.
Om Nicklas
Peter Skov Hansen
Rådgiver, civilingeniør (miljøteknologi)

Tlf. +45 60 29 78 01

Peter sidder i vores bæredygtighedsteam, hvor han arbejder med ecodesign, markedstilsyn, energimærkning af produkter, cirkulær økonomi og dataindsamling og -analyser.
I fritiden spiller Peter håndbold og styrketræner. Han bor i Odense og pendler derfor hver dag til København. Peter brænder for miljøet og håber på at kunne påvirke det i en positiv retning – både privat og på kontoret.
Om Peter
Pimmie Cordoca Schultz
Projektleder, civilingeniør (bygninger)

Tlf. +45 31 75 17 08

Pimmie er især skarp inden for det strategiske felt, som hun har flere års erfaring med. Hun bruger sit strategiske talent på opgaver som f.eks. energi- og bæredygtighedsstrategier samt projektudvikling. Pimmie besidder også en stor viden inden for den offentlige sektor vedrørende energieffektivisering af bygninger, energiforbrug og adfærd samt energibudgetter og CO2-regnskaber.
Når Pimmie har fri, bruger hun tiden med sin mand og 4 børn. De kan snildt kalde sig en sportsfamilie med alt, hvad det indebærer. Hjemme hos Pimmie står den nemlig på alt fra konkurrencesvømning til mountainbike og trailløb. Pimmie har tidligere udført større sportspræstationer som f.eks. XTERRA Off-Road Triathlon og svømmet over Femern Bælt.
Om Pimmie

Kommunikation og digitale løsninger

Marianne Hartz Thomas
Partner, chef for kommunikation og digitale løsninger, journalist, MBA

Tlf. +45 24 83 26 63

Marianne har ansvaret for vores kommunikationsteam. Herudover både rådgiver og udvikler hun kommunikationsløsninger om energi, klima og bæredygtighed til vores kunder.
Marianne nyder fritiden med sine to drenge - ofte på fodboldbanen - og elsker yoga og løb. Hun læser MBA, og når hun får mulighed, skubber hun sig selv ud på dybt vand og prøver at blive havsvømmer og vinterbader - selvom hun nok må erkende, hun er en varmtvandsfisk.
Om Marianne
Aleksander Samuel
Digital creative juniorrådgiver, PBA i Design & business

Tlf +45 31 75 17 18

Aleksander arbejder med grafik, storytelling og brugervenlighed. Han sørger for, at vores arbejde er en fornøjelse at interagere med – uafhængigt af platformen.
Når Aleksander ikke arbejder, holder han af at læse tegneserier, spille brætspil, putte med sine to katte og tage sig godt af sine mange planter.
Om Aleksander
Annemette Terp-Nielsen (BARSEL)
Juniorrådgiver, Cand. Soc. i Politisk kommunikation og ledelse

Tlf. +45 31 75 17 38

Annemette er pt. på barsel.
Annemette sidder i vores kommunikationsteam, hvor hun bl.a. arbejder med digitale projekter, PR og rådgivningstjenester.
Hun administrerer både intern og ekstern kommunikation på forskellige sociale medier, samt producerer indhold til f.eks. SparEnergi.dk.
I sin fritid dyrker Annemette yoga to gange om ugen og løber en del – dog aldrig mere end 5 kilometer. Hun elsker at læse gode bøger og hygge sig med madlavning.
Om Annemette
Annika Laybourn
Seniorspecialist, online-formidling og brugervenlighed

Tlf. +45 28 19 00 62

Annika rådgiver om web og beskæftiger sig med hele processen fra strategi og koncept til udvikling og efterfølgende test og drift af applikation eller website. Hun har et skarpt øje for formidling via både ord, billeder og grafik, og hun håndterer grafiske profiler med sikker hånd.
Annika er storbyfan og bor på Vesterbro. Hun sparer altid op til den næste tur til New York, og i fritiden bruger hun byens mange musik og teatertilbud.
Om Annika
Jakob Volf
Rådgiver, journalist

Tlf. +45 31 75 17 17

Jakob rådgiver om kommunikation og beskæftiger sig med alle led af PR fra strategi til video- og tekstproduktion og kanalvalg. Han har en særlig interesse for at finde og fortælle de gode historier om komplekse emner, uanset platformen.
Fritiden bruger Jakob på sine to drenge og på at nørde film, serier og specialøl, mens han fantaserer om den næste cykel- og vandretur.
Om Jakob
Kasper Egeberg
Seniorprojektleder, digital udvikling og analyser, cand.comm.

Tlf. +45 22 58 09 75

Kasper er projektleder på digitale projekter. Han beskæftiger sig med forretningsudvikling, kommunikationsrådgivning og formidling. Kasper har stor erfaring med digitale projekter, koncept- og webudvikling og med at formidle. Som projektleder er han meget optaget af brugervenlighed, og han har et godt kendskab til bæredygtighed og teknologi.
En stor del af Kaspers fritid går med familien: Hans kone og deres 3 drenge. De holder af storbyen og dens mange muligheder og rum, men tilbringer ofte ferier i et sommerhus på Fyn. Kasper får aktiveret musklerne og konkurrencementaliteten ved at spille fodbold på klubplan.
Om Kasper
Kristian Sørensen
Seniorrådgiver, cand.mag.

Tlf. +45 24 60 23 41

Kristian er seniorrådgiver i vores kommunikationsteam og arbejder især med udvikling og rådgivning om borgerrettede initiativer og digitale kampagner, der skal motivere til at nedbringe energiforbruget og tænke mere ressourceeffektivt. Fritiden går sammen med familien i Søborg, og så er Kristian helt vild med fodbold. Især barndomsklubben Lyngby står hans hjerte meget nær.
Om Kristian
Signe Kusk
Stud.medhjælper, BA stud. Mag. i dansk og tysk,

Tlf. +45 60 29 78 05

Signe sidder som supporter for både for private og erhverv. Her rådgiver hun bl.a. om energibesparelser. Derudover assisterer hun vores webredaktør med diverse backend opgaver. Når Signe ikke er på kontoret, studerer hun dansk og tysk på Københavns Universitet.
Signe er en vaskeægte sprognørd. Hun er vild med god litteratur og det fonetiske fænomen schwa. Derudover har hun en forkærlighed for svømmehaller og jordbærtærte!
Om Signe
Sophie Sarauw
Stud.medhjælper, digital kommunikation, MA stud. i int. virksomhedskomm.

Tlf. +45 20 96 66 37

Sophie sidder i vores kommunikationsteam, hvor hun har mere end 6 års erfaring. Hun arbejder med projektledelse og rådgivning inden for bl.a. digitale projekter, udbredelsesindsatser og rådgivningstjenester. Hun er sidder også med Viegand Maagøes eksterne kommunikation, herunder sociale medier og viegandmaagoe.dk.
Sophie bor på Østerbro i København med sin kæreste og lille søn. I fritiden kan du sandsynligvis finde Sophie på en af Østerbros mange legepladser jonglerende med en kop kaffe i hånden - eller på crosstraineren i det lokale træningscenter.
Om Sophie
Sune Kliborg Lynge
Seniorspecialist, grafisk design og spiludvikling

Tlf. +45 21 46 58 05

Sune er grafisk designer med speciale i identitetsdesign. Hans kompetencer dækker bredt inden for visuel kommunikation, hvor han arbejder med alt fra identitetsdesign og tryksager til webdesign.
Sune bruger sin fritid på at dyrke jiu-jitsu med sin søn og tager på kajak- og vandreture. Og så holder han i det hele taget meget af at være udendørs.
Om Sune

Strategi, samfundsøkonomi og finansiering

Carsten Glenting
Partner, chef for strategi, samfundsøkonomi og finansiering

+45 21 64 34 89

Carsten er ansvarlig for strategisk og økonomisk rådgivning om grøn omstilling til virksomheder, myndigheder og investorer. Han har 30 års ledelseserfaring indenfor managementrådgivning, energibranchen og den finansielle sektor. Gennem mange projekter har Carsten arbejdet med strategisk udvikling, forretningsplaner og finansiering indenfor blandt andet energieffektivisering og vedvarende energi. I sin fritid dyrker Carsten japansk kampsport, læser bøger og spiller guitar.
Om Carsten
Astrid Estrup Enemark (BARSEL)
Rådgiver, Cand.polit

Tlf. +45 60 29 78 04

Astrid sidder i team for strategi, samfundsøkonomi og finansiering. Her har hun særligt fokus på datadrevne samfundsanalyser og arbejder blandt andet med opsætning af beregningsværktøjer, impact assessment, finansiering og cost-benefit analyser. I sin fritid rejser Astrid alt hvad hun kan med kæreste og venner. Derudover løber hun ofte og er ellers glad for at spille brætspil, frisk luft, at lave mad – særligt entusiastisk er hun om at bage surdejsbrød.
Om Astrid
Jakob Mau Pedersen
Rådgiver, cand.polit.

tlf. +45 31 75 17 09

Jakob er økonom med mere end 6 års erfaring inden for energisektoren og centraladministrationen. Han har særligt kendskab til strategi- og politikudvikling, regulering og økonomiske analyser af grønne forretningsmuligheder. Jakob bruger sin særlige indsigt i dette område, når han rådgiver om strategi og økonomi samt sidder med energiplanlægning for offentlige instanser og virksomheder i Danmark og udlandet.
I Jakobs fritid spiller han klarinet, så fuglene synger, og han tager ikke fejl af god musik. Derudover kan du finde Jakob i en svømmehal, på badmintonbanen eller i et fly på vej ud at udforske verden.
Om Jakob
Michael Reuss
Seniorrådgiver, digital konceptudvikling

Tlf. +45 31 24 24 62

Michael er specialist i kampagner og koncepter, der får danskerne til at spare energi, og han har de seneste 10 år stået i spidsen for en lang række offentlige ordninger og tilbud til borgere og virksomheder. Michael er særligt optaget af digitale løsninger, der fører til energibesparende adfærd, og han er med hele vejen fra den første spæde idé til drift og videreudvikling.
På hjemmefronten har familien glæde af Michaels færdigheder i køkkenet og passion for det gode måltid.
Om Michael
Sandra Friis-Jensen
Rådgiver, cand.polit.

Tlf. +45 31 75 17 15

Sandra er økonom med mere end fem års erfaring inden for energi- og miljøområdet fra centraladministrationen og rådgiverbranchen. Hos Viegand Maagøe arbejder hun med finansielle og samfundsøkonomiske analyser samt strategisk og økonomisk rådgivning om grøn omstilling for virksomheder, myndigheder og investorer.
Når Sandra har fri, løber hun helst en tur eller rejser ud i verden. Hun foretrækker destinationer med bjerge, så hun kan vandre eller stå på ski.
Om Sandra

Administration

Lene Winther
Chef for Økonomi og administration, HD-R

Tlf: +45 31 75 17 24

Lene har ansvaret for virksomhedens økonomi og administration. Hun udarbejder blandt andet års- og månedsrapporter og følger op på likviditet og budgetter. Derudover hjælper hun projektlederne med projektøkonomien. I sin fritid holder Lene af at rejse - især til storbyer. Helates er hendes foretrukne motionsform, men Zumba og gåture gør hende også glad.
Om Lene
Gitte Due
Receptionist

Tlf. +45 31 75 17 37

Gitte holder styr på alle de praktiske opgaver i Viegand Maagøe og sørger for, at alle småting fungerer, så hverdagen glider i olie.
Gitte bor i Blovstrød med sin mand, 2 børn og 2 hunde. Når Gitte har fri, dyrker hun crossfit, går ture med sine hunde eller slår sig ned med en bog eller et par strikkepinde
Om Gitte
Lene Hammer
Bogholder

Tlf. +45 31 75 17 12

Lene er intern medarbejder og har ansvar for bogholderiet.
Lene er glad for at være ude i naturen og gå tur med hunden, være på golfbanen eller rejse – også til storbyer.
Om Lene
Lene Ohlsson
Bogholderiassistent

Tlf. +45 31 75 17 25

Lene sidder i vores administrationsteam, hvor hun står for kreditorbogføring og –styring. Herudover administrerer hun firmaets kWh-energibesparelsesprojekter.
Lene bor på Frederiksberg, hvor hun nyder kvalitetstid med sine børn og børnebørn. Når Lene har fri, kan du enten finde hende opslugt af en krimibog, ude at danse med veninderne eller på en løbetur langs Frederiksbergs grønne stier.
Om Lene