Vil du tage aktiv del i at rykke samfundet i en mere bæredygtig retning, projekt for projekt? Har du ideer til, hvordan teknologi og data kan skubbe på den udvikling? Elsker du dit fag, kærer om din daglige udvikling af din viden på området, og bliver du motiveret af at sparre med engagerede kolleger, der brænder og hele tiden vil være bedre – så læs med her… for vi søger 4 nye kolleger.

Ekspert i ecodesign og energimærkning af produkter (Stilling 1)

Du har en baggrund som civilingeniør eller lignende og 5-10 års erfaring – gerne fra rådgivningsvirksomhed. Du er skarp på, hvilke virkemidler der skal til for at fremme energi- og miljøvenlige produkter, kender til miljø-, energi- og indkøbskrav (og total costs of ownership – TCO) og ved også en del om:

 • Analyser af virkemidler og konsekvens- og potentialevurderinger
 • Markedstilsyn og kontrol med overholdelse af krav
 • Udarbejdelse af vejledninger, cases om energi- og miljøvenlige produkter
 • Udvikling af værktøjer, der gør det nemt at spare energi, øge genbrug og genanvendelse mv.

Energiplanlægger med en stærk faglig baggrund (Stilling 2)

Du har en baggrund som civilingeniør eller lignende og 5-10 års erfaring – gerne fra rådgivningsvirksomhed. Du vil hjælpe os med at rådgive mere om CO2- og energiregnskaber, strategisk planlægning, indkøb og adfærd for kommuner og regioner og du har erfaring med:

 • Energiplanlægning og strategioplæg
 • Kortlægning, dataindsamling og -analyser
 • Indkøbsanbefalinger og strategier
 • Deltagelse i relevante netværksaktiviteter.

Juniorspecialist i energisystemer (Stilling 3)

Du er uddannet ingeniør el.lign. inden for energisystemer og har interesse for at rådgive om energioptimering i industrien. Du kommer til at arbejde såvel i felten som på kontoret.

Du har lyst til, mod på og (lidt) erfaring med:

 • Rådgivning af industrielle kunder med optimering af alt fra deres specifikke enhedsoperationer til deres forsyningssystemer
 • Kortlægning, modellering, analyser og beslutningsgrundlag.

 

Seniorekspert i energioptimering (Stilling 4)

Du er uddannet ingeniør og har mindst 10 års erfaring med at arbejde med energioptimering. Du vil være med til at præge vores team, vores virksomhed og den grønne omstilling. Du har erfaring med:

 • Industrirådgivning
 • Projektudvikling
 • Udarbejdelse af projektgrundlag og projektsalg gennem netværk.

Hvem er du?

Til alle fire stillinger skal du som person være struktureret, selvstændig og initiativrig. Du skal nyde at udvikle projekter sammen med os og vores kunder. Og du er interesseret i kortere rejser i Danmark og udlandet. Derfor er du også meget dygtig til dansk og engelsk i skrift og tale. Du taler muligvis også andre sprog.

Hvem er vi?
Vi er et konsulenthus med fokus på at hjælpe vores kunder med at arbejde mere bæredygtigt, ressourceeffektivt og energirigtigt. Vi arbejder i hele verden og hjælper nogle af de største nationale og internationale organisationer – både i det offentlige og private – med løsninger, der skaber ægte forandring og ændrer adfærd, så vores kunder og samfundet får værdi.

Vi rådgiver strategisk og insisterer på at gennemføre løsninger i praksis, fordi vi mener, at den gode rådgivning kræver viden om virkeligheden. Derfor møder du os på fabriksgulvet, i EU-kommissionen, i bestyrelseslokalet, på borgermøder, hos den lokale redaktør og til konferencen med ministeren.

Vi er ca. 50 konsulenter og arbejder lige nu fra både København, Odense og Århus. Stilling 1 og 2 er som udgangspunkt placeret i København. Stilling 3 og 4 kan være fra alle tre kontorer.

Din ansøgning

Har du spørgsmål til stillingerne, eller undrer du dig over noget om os, så tag fat i:

 • Om stillingerne (1 og 2): Annette Gydesen, chef for Bæredygtighed, tlf.: 31751706
 • Om stillingerne (3 og 4): Fridolin M. Holm, chef for Industri, tlf. 31751714
 • Om Viegand Maagøe eller om en eller flere af stillingerne: Søren Eriksen, administrerende direktør, tlf.: 20202454.

 

Din ansøgning og CV inkl. evt. bilag skal vi have her seneste 28. februar til info@viegandmaagoe.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!