Om projektet

Vestforbrænding har i sommeren 2012 taget førertrøjen på, når det gælder om at hente energibesparelser i de lokale virksomheder. De etablerede et gratis, lokalt erhvervsnetværk i Herlev Kommune, og det motiverer og engagerer Vestforbrændings erhvervskunder til energiforbedringer via dialog, energifaglige oplæg og besøg i virksomheder.

Kunde: Vestforbrænding

Opgaven
Vestforbrænding ønskede at skabe mere dialog om energiforbedringer med små og mellemstore virksomheder i Herlev Kommune. Viegand Maagøe blev bedt om at være projektleder på opgaven pga. sin store erfaring med ledelse og coaching af erhvervsnetværk.

Opgaven bestod i at opbygge og implementere netværket – herunder opbygge en kommunikationsplatform for netværket.

Sådan løste vi opgaven
Vi opbyggede Herlevs Grønne Erhvervsnetværk i samarbejde med Vestforbrænding og blev fast konsulent på opgaven. Vi kortlagde målgruppen og tog centrale aktører i ed. Herefter organiserede, opbyggede og etablerede vi netværket og gennemførte 1. skridt i konkrete netværksaktiviteter.

Netværket skal afleveres til Vestforbrænding i en driftsfase, som Vestforbrænding selv kan arbejde videre ud fra. Processen varer 1 år og slutter i foråret 2013.

Og resultatet blev
Etableringen af Herlevs Grønne Erhvervsnetværk er i fuld gang, og 1. netværksmøde blev holdt d. 21. november 2012. Her deltog Herlev Kommunes borgmester og 30 engagerede virksomheder.

Læs mere om Herlevs Grønne Erhvervsnetværk