Kan du sætte din viden og dine kompetencer i spil over for kunder, så de får værdi? Vil du være med til at skubbe på den grønne omstilling nationalt og internationalt? – Så læs med her. Vi søger lige nu fire nye kolleger: To seniorrådgivere inden for industriel energioptimering og projektledelse og to eksperter inden for bæredygtige produkter og bygninger.

To skarpe seniorrådgivere inden for industriel energioptimering og projektledelse

Vi er inde i en rivende udvikling, hvor der er stor efterspørgsel efter vores ydelser inden for procesindustri og forsyningssektor. Vil du være med til at levere disse ydelser sammen med et stærkt fagligt team, så læs videre her. 

Vi søger to senioringeniører til vores kontorer i henholdsvis København og Hinnerup med minimum 10 års erfaring inden for konsulentbranchen. 

Din profil og jobbet

Vi forventer, at du er fagligt stærkt funderet, struktureret, selvstændig og initiativrig. At dit faglige fundament bygger på et kendskab til varmepumper, køleteknik, kemiske enhedsoperationer, varmesystemer m.m. 

Projektledelse på mange niveauer er et vigtigt element i vores daglige arbejde. Derfor er det vigtigt for os, at du mestrer disciplinen både hvad angår små og store projekter.    

Vores projekter bliver ofte til i et tæt samarbejde med vores kunder, så derfor er det vigtigt, at du trives med at udvikle nye projekter og tænke innovativt. 

Vores kunder er både nationale og internationale, så derfor vil kortere rejseaktiviteter forekomme.  

Hos Viegand Maagøe arbejder vi med en bred vifte af opgaver inden for industriel energioptimering og projektledelse, så derfor vil dine opgaver indeholde elementer af: 

 • Projektledelse på offentlige og private projekter, herunder forsyningssektoren
 • Energitekniske analyser og udredninger 
 • Udvikling af energi- og ressourcebesparende projekter 
 • Strategisk og økonomisk evaluering af projekter

Du vil komme til at indgå i Viegand Maagøes industriteam og bidrage til teamets forretningsmæssige udvikling.

To eksperter i bæredygtige produkter og bygninger

Har du erfaring med energi- og miljøforhold for produkter eller bygninger, og har du lyst til at være med til at reducere det globale energiforbrug og produkters og bygningers miljøpåvirkning? Er du en stærk projektleder med erfaring i at styre komplekse projekter for offentlige og private kunder i Danmark og udlandet? Så kom til Viegand Maagøe. 

Vi søger 2 erfarne civilingeniører eller lignende, som har mindst 5-10 års erfaring med energi- og miljøvurdering af produkter og bygninger, som er analytisk stærke, og som har været projektledere for store projekter gerne for både danske og internationale kunder. Vi arbejder blandt andet for Energistyrelsen, EU-Kommissionen, Miljøstyrelsen, Norges Energi- og Vanddirektorat og en lang række danske virksomheder og energiselskaber. Vi har fået mange nye opgaver og har derfor brug for flere dygtige medarbejdere.

Stilling 1: Bæredygtige produkter

Vi er globalt ledende inden for bæredygtige produkter og har brug for assistance på flere områder i Danmark, EU og uden for EU:

 • Ledelse af og ekspertbistand til projekter for EU-Kommissionen vedrørende ecodesign og energimærkning af produkter, standardisering, analyser mv. 
 • Indkøbskrav for produkter og ydelser, herunder udvikling af GPP-kriterier (Green Public Procurement)
 • Cirkulær økonomi-indkøb og vurdering af totalomkostninger (Total Costs of Ownership – TCO)
 • Livscyklusvurderinger for produkter 
 • Vurdering af konsekvenser af lovgivning (energi, miljø, ressourcer, økonomi mv.) og assistance inden for udvikling af lovregulering, frivillige aftaler mv. 
 • Ekspertbistand vedrørende produkter til myndigheder og virksomheder
 • Effektiv udnyttelse af ressourcer og cirkulær økonomi
 • Energi- og miljøanalyser, kortlægning, markedsanalyser, virkemidler, energipotentialer mv.
 • Information om energi- og miljøkrav og interessenthåndtering
 • Projektledelse af både mindre og store og komplekse projekter
 • Forretningsudvikling, projektudvikling, tilbudsskrivning og salg

Stilling 2: Bæredygtige bygninger

Vi har stor viden om energibesparelser i bygninger og har brug for assistance på flere områder i Danmark, EU og uden for EU:

 • Rådgivning vedr. energiforbrug i bygninger
 • Rådgivning vedrørende DGNB og EPD
 • Udarbejdelse af grønne regnskaber for det offentlige og virksomheder
 • Kortlægning af energi- og miljøforhold
 • Energiplanlægning, handlingsplaner og strategier
 • Energieffektiv drift og monitorering, belastningsstyring og smart grid
 • Digitale værktøjer, dataopsamling og dataanalyser
 • ESCO-projekter
 • Projektledelse af både mindre og store og komplekse projekter
 • Forretningsudvikling, projektudvikling, tilbudsskrivning og salg

Din baggrund

For begge stillinger forventer vi, at du har mindst 5-10 års relevant erfaring, gerne fra rådgivningsvirksomhed. Vi forestiller os, at du har en baggrund som civilingeniør eller lignende med en stærk faglig profil inden for produkter eller bygninger og med erfaring inden for ovennævnte områder.

Det er endvidere vigtigt, at du har erfaring som projektleder og er god til at sætte dig ind i og forstå nye tekniske og faglige problemstillinger og er indstillet på at samarbejde med mange parter, både internt i vores virksomhed og med vores mange samarbejdspartnere og kunder (både nationalt og internationalt).

Der vil blive lagt vægt på, at du har gode kommunikationsevner, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Dit engelske skal være på højt niveau, og du skal kunne lede store møder fx i Bruxelles.  Du skal være fremragende til at strukturere og planlægge dit eget og projektdeltagernes arbejde. En vis rejseaktivitet må påregnes.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende, selvstændigt og fleksibelt job med udvikling i. Vi er en engageret og uhøjtidelig konsulentvirksomhed med stærkt fokus på at levere den bedste kvalitet til vores kunder. 

Vi brænder for sagen, og bæredygtighed og klimaforbedringer er ikke kun noget, vi taler om. Det er noget, vi gør i dagligdagen. Og så bærer vores hverdag præg af høj faglighed, ansvar, tæt samarbejde med kunderne og motivation krydret med fleksibilitet og et familiært miljø fyldt med humor og selvironi.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt og efter kvalifikationer. Ansættelsesstart er hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde på vores kontor ved Nørreport Station, København, men der kan også være mulighed for at arbejde på vores kontor i Hinnerup ved Århus med jævnlige arbejdsdage i København. 

Hvem er vi?

Vi er et konsulenthus med fokus på at hjælpe vores kunder med at arbejde mere bæredygtigt, ressourceeffektivt og energirigtigt. Vi arbejder i hele verden og hjælper nogle af de største nationale og internationale organisationer – både i det offentlige og private – med løsninger, der skaber ægte forandring og ændrer adfærd, så vores kunder og samfundet får værdi.

Vi rådgiver strategisk og insisterer på at gennemføre løsninger i praksis, fordi vi mener, at den gode rådgivning kræver viden om virkeligheden. Derfor møder du os på fabriksgulvet, i EU-kommissionen, i bestyrelseslokalet, på borgermøder, hos den lokale redaktør og til konferencen med ministeren.

Vi er ca. 50 konsulenter, der arbejder fra København og Århus. 

Din ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, så kontakt:

 • Om industriel energioptimering: Fridolin M. Holm, Chef for Industri, tlf. 31 75 17 14. 
 • Om bæredygtige produkter og bygninger: Annette Gydesen, Chef for Bæredygtighed, tlf. 31 75 17 06.

Vi skal have din ansøgning og CV inkl. evt. bilag senest den 1. maj  på job@viegandmaagoe.dk

Vi indkalder løbende til samtaler. 

Vi glæder os til at høre fra dig!