Vil du tage aktiv del i at rykke samfundet i en mere bæredygtig retning, projekt for projekt? Har du konkrete ideer til, hvordan bl.a. teknologi og data kan sætte skub i udviklingen? Elsker du dit fag, kærer du om udviklingen af din viden på området, og bliver du motiveret af at sparre med engagerede kolleger, der hele tiden vil være bedre – så læs med her… for vi søger tre nye kolleger.

Dygtig økonom som kan skabe værdi i den grønne omstilling (Stilling 1)

Du er stærk på samfundsøkonomiske metoder og har en bred interesse for samfundsforhold i Danmark og udlandet. Du har stærke sociale kompetencer og kunne tænke dig at arbejde i teams med folk med en anden faglig og kulturel baggrund end din egen. Du har muligvis en baggrund i cand.polit., cand.oecon. eller lignende og mindst 5-10 års erfaring med at arbejde med temaer som klima, energi eller miljø, gerne fra en rådgivningsvirksomhed, privat virksomhed eller en relevant offentlig myndighed. Konkret har du erfaring med:

 • Rammebetingelser for grønne investeringer, cirkulær økonomi og ressourceeffektivitet
 • Samfundsøkonomiske og finansielle analyser af projekter og politikker
 • Formidling af analyseresultater til beslutningstagere på både teknisk og politisk niveau
 • Gradvist voksende ansvar for kunderelationer og projektledelse.

Specialist i dataanalyser og grøn omstilling (Stilling 2)

Du har en baggrund som civilingeniør eller en kandidat i naturvidenskab eller samfundsvidenskab e.l. med fokus på kvantitativ dataanalyse. Du brænder for at skabe klarhed ud fra komplekse systemer og data og at anvende data til at sætte energi- og ressourcebesparelser og grønne løsninger på dagsordenen. Du har erfaring med:

 • Databaser og analyser af store datasæt
 • Stor forståelse for, hvordan data kan anvendes til at skabe ny viden, og hvordan resultater kan præsenteres for og formidles til relevante målgrupper
 • Kendskab til og erfaring med AI/ML modellering, cloud-baseret databehandling, og brug af open-source software til dataanalyse
 • Erfaring med Drupal 8, sensorteknologi eller GIS er en fordel
 • Interesse for samfundsforhold og kunne tænke dig at skabe konkrete resultater for at fremme den grønne omstilling.

Junioringeniør til industrielenergioptimering (Stilling 3)

Er du uddannet civilingeniør eller lignede, og vil du være med til at løse en pallette af forskellige industrielle energioptimeringer for energiintensive virksomheder sammen med et stærkt fagligt team? Så er du måske vores kommende kollega. Du vil komme til at arbejde med energikortlægning af virksomheders energiforbrug, procesoptimering, energiintegration både internt i virksomhederne og eksternt til f.eks. fjernvarmeproduktion, forskellige former for analyse- og dokumentationsopgaver og meget mere. Vi forventer, at du gennem din uddannelse har opnået:

 • Solidt teoretisk grundlag inden for termodynamik
 • Kendskab til kemiske enhedsoperationer
 • Kendskab til forsyningssystemer (køl og varme).

Du vil indgå i vores team i Hinnerup,og være med til at udvikle vores virksomhed og skabe konkrete resultater for den grønne omstilling i industrien og forsyningssektoren.

Hvem er du?

Til alle tre stillinger skal du som person være struktureret, selvstændig og initiativrig. Du skal nyde at udvikle projekter sammen med os og vores kunder. Du er interesseret i kortere rejser i Danmark og udlandet. Derfor er du også meget dygtig til dansk og engelsk i skrift og tale. Du taler muligvis også andre sprog.

Hvem er vi?

Vi er et konsulenthus med fokus på at hjælpe vores kunder med at skabe mere værdi i den grønne omstilling ved at arbejde mere bæredygtigt, ressourceeffektivt og energirigtigt. Vi arbejder i hele verden og hjælper nogle af de største nationale og internationale organisationer – både i det offentlige og private – med løsninger, der skaber ægte forandring og ændrer adfærd, så vores kunder og samfundet får værdi.

Vi rådgiver strategisk og insisterer på at gennemføre løsninger i praksis, fordi vi mener, at den gode rådgivning kræver viden om virkeligheden. Derfor møder du os på fabriksgulvet, i EU-Kommissionen, i bestyrelseslokalet, på borgermøder, hos den lokale redaktør og til konferencen med ministeren.

Vi er ca. 50 konsulenter og arbejder lige nu fra både København, Odense og Århus. Stillingerne er som udgangspunkt placeret i København.

Din ansøgning

Har du spørgsmål til stillingerne, eller undrer du dig over noget, så tag fat i:

 • Stilling (1): Carsten Glenting, chef for Strategi, Samfundsøkonomi og Finansiering, tlf. 21 64 34 89
 • Stilling (2): Annette Gydesen, chef for Bæredygtighed, tlf.: 31751706
 • Stilling (3): Fridolin M. Holm, chef for Industri, tlf. 31751714.
 • Om Viegand Maagøe: Søren Eriksen, administrerende direktør, tlf.: 20202454.

Din ansøgning og CV inkl. evt. bilag skal vi have tilsendt senest 24. oktober til job@viegandmaagoe.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!